Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Montessori forgódob - nagy
Montessori forgódob - nagy
14 900 Ft

Montessori forgódob - nagy

Montessori forgódob - nagy
Montessori forgódob - nagy
Montessori forgódob - nagy

Ezt az elragadó és interaktív játékot arra tervezték, hogy a 6 hónapos és egy éves kor közötti gyermekeket leköti és szórakoztassa, miközben fejleszti a növekedésükhöz elengedhetetlen készségeket.

A forgódob élénk színei és kellemes hangja lekötik gyermeked figyelmét, mozgásra és felfedezésre ösztönzik. Ez a játék elősegíti a csukló és a kar erősítését, ami létfontosságú gyermeke fizikai fejlődéséhez.

A Montessori forgódobunk magával ragadó élményt nyújt a kicsiknek, miközben megtanulják összehangolni kézmozdulataikat a dob elbűvölő mozgásával. Ahogy elérik, hogy megérintsék és interakcióba lépjenek a forgó dobbal, döntő fontosságú szem-kéz koordinációs készségeket fejlesztenek ki, amelyek a jövőbeni ügyességük alapjául szolgálnak.

Márka
Pinter Woods
Raktáron
14 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 149 Ft
Részletek

A Montessori forgódobunk több, mint egy játé, hiszen ez egy eszköz a tanuláshoz, a felfedezéshez és az örömteli fejlődéshez. Gyermeked növekedése egy hihetetlen utazás, és a forgódobunk mindig ott lesz, hogy minden lépését elkísérje. Ösztonözd kíváncsiságukat, mozgásukat és készségeik fejlesztését ezzel az elragadó kiegészítéssel a játékidőhöz.

 

Méretei: 18 cm (sz) x 20 cm (m)


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
0-1 éves korig, 1-2 éves korig
Típus
Babáknak
Fejlesztési terület
kézügyesség, szem-kéz koordináció, megfigyelőképesség, tapintóérzék, térlátás
Anyag
fa
Cikkszám
PXFORGODOB
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek