Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Unakit marokkő csomag/2 db.
Unakit marokkő csomag/2 db.
850 Ft

Unakit marokkő csomag/2 db.

Az unakite kövek gyönyörű, foltos és mohaszerű megjelenésűek, amelyek szokatlanok, minden kő saját egyedi mintázattal büszkélkedhet. Az Unakite kövek legszembetűnőbb színei a zöld, az olívazöld, a rózsaszín árnyalatok és a narancsvörös szín.

Az unakite kő könnyedséget hoz lényünkbe, és segít megtalálni a belső békét és nyugalmat. Erőteljes átalakító energiája van, ha fájdalommal és nehézséggel küzdesz, akkor használd ezt a követ a meditációban, hogy feltárd azt, ami már nem szolgál téged. Ha depresszióval, álmatlansággal vagy függőségproblémákkal küzdesz, akkor ez egy olyan kő, amelyre szükséged van az életedben.

Az Unakite kristályról ismert, hogy támogatja a női reproduktív rendszert és segíti az egészséges terhességet. Fizikai betegségekből is gyógyulhat, serkentheti a haj és a köröm egészségét és növekedését.

850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek

Nézd meg a többi marokkövet és ásvány termékeinket itt.

A zárvány a természetes eredet jele.

Mérete: 20 - 30 mm

Az ásványok egyedisége miatt a küldött marokkő színe, mintázata eltérhet a képen látottól
 Kisebb repedések, felületi hibák, zárványok előfordulhatnak a köveken

 

A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
ASVUNAKIT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek