Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Szelenit kristály energetizáló lap csakra szimbólumokkal 20 cm
Szelenit kristály energetizáló lap csakra szimbólumokkal 20 cm
4 490 Ft

Szelenit kristály energetizáló lap csakra szimbólumokkal 20 cm

Hét csakra szimbólummal ellátott szelén téglalap alakú tányér segíthet az összes csakra megtisztításában és aktiválásában, miközben elősegíti a belső béke érzését. Használható a csakrák megnyitására, tisztítására, negatív energia felszabadítására. Segít abban, hogy pozitív energiát vonzzon az ember életébe.

Raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ENERGETIZÁLÓ SZELENIT LAPOT:

 

MEDITÁCIÓHOZ: A szelenit lap használható meditációhoz. Helyezd őket magad elé, és összpontosíts a belőle érkező fényre. Hagyjd, hogy a fény átjárjon, és tisztítsa meg elmédet. A szelenit lapot otthonodban is elhelyezheted, hogy békét és nyugalmat hozzon.

A CSAKRA GYÓGYÍTÁSÁHOZ: Először azonosítsd, melyik csakra nincs egyensúlyban. Másodszor, helyezd a szelenit lapot a test azon területére, amely a csakrához kapcsolódik. Harmadszor, képzeld el, hogy egy fehér fénysugár belép a testedbe a szelenitlemezen keresztül, és leutazik a csakrába, kitisztítja azt és helyreállítja az egyensúlyt. Tartsa meg ezt a vizualizációt, ameddig csak akarja. Végül dobj el minden negatív energiát úgy, hogy vizualizáld, ahogy a testedből visszaáramlik a szelenitlemezbe, majd kiengeded a földbe, hogy újrahasznosítsák.


KRISTÁLYOK TISZTÍTÁSÁRA ÉS PROGRAMOZÁSÁRA:
1. módszer: Tartsd a szelenit lapot a megtisztítani kívánt kristály fölött, és képzeld el, hogy bármilyen negatív energia vagy energia kihúzódik a kristályból és az éterbe oszlik.
2. módszer: Egyszerűen tartsd az egyik kezéóedben az aktiválni kívánt kristályt, majd a másik kezedben tartsd a szelenit lapot. Képzeld el a szelenitből kiáramló és a másik kristályba belépő erős fényt.
3. módszer: Helyezd a szelenitet egy sima felületre, és tegyed rá a kristályt néhány órára vagy akár egy éjszakára. Az intuíciód megmondja, ha már megtisztult.

Mérete: 20 cm

 


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
ASVCSAKRASZELT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek