Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Fukszit marokkő
Fukszit marokkő
1 190 Ft

Fukszit marokkő

A fukszit egy szeretettel és együttérző energiával teli kő, amely az érzelmi test megfiatalítására szolgál. Ez a kő minden nap leveszi a „súlyt” a válladról, hogy tápláló rezgéseket biztosítson az ember testének, szívének és lelkének. A fukszit ereje egy nagyon ellazult állapotba taszítja az embert, amely tökéletes azoknak, akik mély meditációs üléseken szeretnének részt venni. Amellett, hogy megnyugtatja érzelmi testét, ez a kő mentális tisztaságot is biztosít, hogy segítsen kapcsolatba lépni belső énjével. 

A Szívcsakrát terápiás frekvenciákkal árasztja át a fukszit kő ragyogó és káprázatos életereje, elősegítve a nyugodt alvást és az innovatív, kellemes ötleteket. A fukszit drágakő minőségeinek kiváló rezgései arra is emlékeztetnek, hogy életünk minden pillanatában lehetőség nyílik az élvezet kiválasztására, ami mindig is a legjobb választás volt.

Raktáron
1 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

Nézd meg a többi marokkövet és ásvány termékeinket itt.

Mérete: 25-30 mm

Az ásványok egyedisége miatt a küldött marokkő színe, mintázata eltérhet a képen látottól
 Kisebb repedések, felületi hibák, zárványok előfordulhatnak a köveken

 

A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett, 10 éves kor felett
Anyag
ásvány
Cikkszám
ASVFUKSZIT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek