Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Tigrisszem marokkő - nagy
Tigrisszem marokkő - nagy
690 Ft

Tigrisszem marokkő - nagy

Jelentése: A tigrisszem egy erős kő, amely segít felszabadítani a félelmet és a szorongást, elősegíti a mentális tisztaságot, és megalapozza a nap és a föld energiáit.
Gyógyító tulajdonságok: A kőről úgy tartják, hogy meggyógyítja az érzelmi testet, helyreállítja a megromlott kapcsolatokat, és betekintést enged a belső konfliktusokba.
Védelem: A tigrisszem védőpajzsként szolgál a negatív energiákkal szemben, segít elűzni a gonosz szemet és más rosszindulatú erőket.
Használata: Viselhető ékszerként, otthon vagy irodában elhelyezve, vagy meditációban használható energiájának hasznosítására és földelő tulajdonságainak összekapcsolására.
Ápolás: A tigrisszem megtisztításához, feltöltéséhez napfényre tegyük, vagy zsályával kenjük be.

 

 

690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek

A feng shui világában a Tigrisszemet a tűz elemmel társítják, így ideális választás az otthoni energiaáramlás javítására. Elhelyezheti ajtókba vagy bejáratokba is, hogy megvédje a negatív energiáktól és fenntartsa a szent teret.

 

A marokkövek valódi ásványokból készülnek, így egyik sem egyforma. Az ásványok mintázata és szín árnyalata eltérhet a fotótól.

A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
Tigrisszem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek