Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
4 490 Ft

Grimm's színes fa golyós rágóka

Természetes, fából készült rágóka a Grimm's től kisbabáknak, a szivárvány színeiben. Ezzel a játékkal gyermeked örömmel és biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal! Gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Nagyobb korban pedig karkötőként is hordható.

Raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

Méretek: átmérője 9 cm, gyöngyök átmérője 2 cm

Anyaga: Juharfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

 Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
GRIMMSRAGOKA08110
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek