Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Grimm's nagy montessori pasztell torony

Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony
Grimm's nagy montessori pasztell torony

A pasztell színű montessori torony a Grimms-től egy nagyon klasszikus fajáték, amely akár több évig is kíssérheti gyermeke játékát. Kezdetben edzi a motoros készségeket, miközben gyermeke megtanulja a korongokat a botra felhelyezni.

Aztán megtanulja rendezni a különböző méreteket és színeket, akár a megfelelő sorrendben, vagy akár úgy, ahogy gyermeke szépnek találja. Később a lemezek építőelemként integrálhatók a játékvilágba, és tetőkké, platformokká és még sok egyébbé változhatnak.

A pasztell lemeztorony FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható erdőgazdálkodásból származó hársfából készült. Nyálálló, vízbázisú mázzal van bevonva. Festék nélkül a fa bársonyosan puha és könnyen megfogható marad, a faelemek pedig könnyen felszerelhetők és nem csúsznak le olyan könnyen egymásról.

 

Márka
Grimm's
Nincs raktáron
13 290 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 133 Ft
Részletek

 

A Grimm's 1978 óta családvezérelt és fenntarthatóan irányított gyártó, amely biztonságos és kiváló minőségű játékokat gyárt a németországi Sváb-hegy lábánál. A termékfejlesztésben és -tervezésben a Waldorf-oktatás és más reformpedagógiai megközelítések vezérlik őket, mint például a Montessori. 

 

A csomag tartalma: 10 szintes torony, állvány tartozik hozzá.

Méretei:

hossza: 27,5 cm, magassága: 13,5 cm

Anyaga: Hársfából készült, vízbázisú színes festékkel van festve, amely megfelel az EN 71 szabványnak - ártalmatlan az egészségre és alkalmas gyermekjátékokhoz. Minden darab más, hiszen a fa erezete csodásan megmutatkozik a vízbázisú festék alatt.

Az élénk színű máz és a növényi alapú olajok megőrzik a fa élő felületét szerkezetében és tapintásában egyaránt. Az eredmény egy  érdes, de egyben bársonyos fafelület, amely hozzájárul a nagyobb játékértékhez.

 Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Tisztítási módszer: Óvatosan tisztítsa meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Kérjük, ne használjon fertőtlenítőszereket, forró vizet, és ne merítse a játékot víz alá.

Megjegyzés: Lehetséges veszély a kiálló részek (rúd) miatt. Kérjük, mindig tegye a biztonsági sapkát (legkisebb korongot) a rúdra, amíg a torony nincs összeszerelve vagy szétszerelve.

 

A fa erezetének, színének, csomóinak, textúrájának vagy festékfelvitelének eltérései természetes jelenségek ezeknél a kézzel pácolt fatermékekben. Ezek az egyedi változatok és jelölések a minőséget igazolják, nem pedig a hibákat. Szeressétek a jelöléseket, amelyek egyedivé teszik Grimm's játékaitokat!

 


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
1-2 éves korig, 2-3 éves korig, 3-6 éves korig
Típus
Babáknak
Fejlesztési terület
finommotorika, koncentráció, szem-kéz koordináció, kézügyesség, koordinációs készség
Anyag
fa
Cikkszám
GRIMMSTORNYPASZTELL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek