Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Geóda ásvány pár - lila
Geóda ásvány pár - lila
1 490 Ft

Geóda ásvány pár - lila

Tökéletes ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretik használni a fantáziájukat. Ezeket az apró, színes Geóde-sziklákat varázslatos kincsként használhatják játékaikban, vagy gyönyörűen kiállíthatják szobájuk polcain!

 

De hogy mi is ez pontosan? 

A geodák lényegében gázbuborékok, amelyek sziklaüregekben, általában magmás kőzetekben képződnek, mint például a bazaltos láva hólyagjai; vagy, mint az amerikai középnyugaton, lekerekített üregekben üledékes képződményekben.

Miután az üreg körüli kőzet megkeményedik, oldott szilikátok és/vagy karbonátok rakódnak le a belső felületen. Idővel a talajvízből vagy hidrotermikus oldatokból származó ásványi összetevők lassú betáplálása lehetővé teszi kristályok kialakulását az üreges kamrában. A geódákat tartalmazó alapkőzet végül elmáll és lebomlik, így a keményebb kvarcgeódák a föld felszínén hevernek.

Raktáron
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

Mérete kb. 4 x 4 x 2 cm.

Lila belsejű kvarc geóda pár. A geódák egyedi darabok, a mintáik alakja és méretük eltérő. 

A marokkövek valódi ásványokból készülnek, így egyik sem egyforma. Az ásványok mintázata és szín árnyalata eltérhet a fotótól.

A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.


Rólunk írtátok

Adatok
Cikkszám
ASVGEODALILA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek