Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Ásvány válogatás 10 db - marokkövek

Ásvány válogatás 10 db - marokkövek
Ásvány válogatás 10 db - marokkövek
Ásvány válogatás 10 db - marokkövek
Ásvány válogatás 10 db - marokkövek

Ebben a kezdő ásványkészletben  10 db  ásványt, marokkövet tartalmaz: 

  • Sárkány jáspis
  • Shungit
  • Labradorit - mesterkristály
  • Rózsakvarc - mesterkristály
  • Sólyomszem
  • Howlit
  • Riolit
  • Fluorit
  • Csipkeachát
  • Dumortierit

 

A kőzet- és ásványgyűjtés népszerű hobbi, és ez a kőzetgyűjtő készlet tökéletes módja annak, hogy a geológia iránti tartós szeretetet inspirálja! Ez a geológiai készlet hamarosan gyermeke legértékesebb tulajdona lesz!

Márka
ÁSVÁNY
Nincs raktáron
3 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

Úgy tartják, hogy a Sárkány jáspis megszelídíti a „belső sárkányt”, vagyis megzabolázza és intelligens irányítás alá vonja a bennünk lakozó belső erőt. Intenzíven hat a gyermekekre is – segít nekik különválasztani az igazságot és a valóságot a hamistól, vagy éppen attól, amit mások mondanak nekik. Rezgése összeköt azzal, amit a szívünk mélyén igaznak hiszünk. Bátorságot ad az akadályok leküzdéséhez. Azt gpndolják, hogy védőpajzsot von a test köré, erősíti a létezéshez kapcsolható energiákat, főleg a szív csakra energiáját képviseli.
Jótékonyan hat az agyra, az immunrendszerre, a pajzsmirigyre, valamint a májra, a belekre és az epehólyagra.

A Rózsakvarc az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív gyógyító. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hisz addig, ameddig ez nem megy, igazán másokat se tudunk szeretni. Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe, emberek között dolgoznak, és nagy szükség van a türelemre, megértésre. Megtanít minket arra, hogy ne rágódjunk olyan dolgokon, amelyeket abban a pillanatban nem tudunk megoldani és fejezzük be az önmarcangolást. Felszabadítja az érzelemi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát, nem csak viselője, hanem a környezete számára is. A szeretet köve, megszabadít mindenfajta szívfájdalomtól, csalódástól, ki nem mondott érzelmektől. Fizikailag méregteleníti a szervezetet, serkenti a keringést, erősíti a szívet, stabilizálja a vérnyomást és jótékonyan hat a vesék működésére. Használat után, mindig meg kell tisztítani.

Shungit különleges szénféleség, amit csiszolt szabálytalan marokkövekként is használnak. Enyhítheti a stresszt és a negatív érzelmi mintákat. Elkezdheti megtisztítani a meridiánrendszerünket és kihúzni az energia blokkokat. Segítheti újra mozgásba lendülni az életenergiát. Segítheti a környezetét megtisztítani az elektromágneses szmogtól, de a hármas lényünkben is tisztulási folyamatokat indíthat be. Segíthet a szennyeződések (fizikai-érzelmi-mentális) kitisztításában, a negatív minták felismerésében. Segíthet elengedni a régi hitrendszereket, dogmákat és új mintákat kialakítani helyettük. A sungitról úgy tartják, hogy jótékony hatása lehet a méregtelenítő folyamatokra, gyulladásokra, immunrendszer működésére, sejtekre, emésztésre, anyagcserére, fájdalmak enyhülésére, feszültség oldására, szívre, érrendszerre, ízületekre, allergiára, alvásra.

 

Labradorit ásványt a 17. század óta ismerjük és a 12 mesterkristály közé tartozik. Régen a varázslók kövének tartották. Fejleszti az intuitív képességeket, a kreativitást, oldja a feszültséget, a bánatot, és a félelmeket. Vérnyomás csökkentő hatása van, csillapítja a menstruációs panaszokat és egyensúlyba hozza a hormonháztartást. A labradoritnak védelmező, auratisztító hatása van, és aktiválja a szervezet öngyógyító képességét. Jótékonyan hat a tüdőre, a szemekre, fejleszti az agyi funkciókat, serkenti az anyagcserét, gyógyítja a köszvényt és a reumát.

Sólyomszemet a középkorban védő amulettként démonok és rontások ellen használták. Gyönyörű selyemfényű ásvány, amelyben mintha szemek csillannának meg, ezért tulajdonítottak neki szemgyógyító hatást már az őseink is. Erősíti az elmét, megóv az ártó szándékoktól és segíti a kitűzött cél elérését. A sólyomszem segít, hogy megismerjük önmagunkat, rávilágít gyengeségeinkre, de segít kezelni is ezeket. Erősíti a fizikai testet, energiával tölti fel a gyökércsakrát. Fájdalomcsillapító hatása van, nyugtatja a szervezetet, viszont nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. A sólyomszem szabályozza a hormonmirigyeket, mérsékli azok túlműködését. Javítja a keringési rendszert, jótékonyan hat a lábakra és a belekre. Azáltal, hogy feltárja a mélyen elzárt érzelmeket, csökkenti a váll és a nyak merevségét.

Howlit, más néven Magnezit ásványt, a 18. században fedezték fel. Magnézium tartalmának köszönhetően oldja a görcsös fejfájást és megnyugtatja a szervezetet. Zsírégető hatása van, mivel felgyorsítja a zsíranyagcseréjét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet és kiválóan alkalmazhatjuk rosszullétek esetén is. Méregteleníti a szervezetet és semlegesíti a testszagot. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket. Jótékony hatása van az epekőre és gyógyítja a prosztataproblémákat is. A Magnezit színe fehér, viszont találkozhatunk kék ( türkinit ), zöld, vagy piros színezett howlittal is.

A riolit életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást; segít beteljesíteni azt, amit keresünk; és megkönnyíti a lelki szintről eredő megértést. Elérhetővé teszi a karmikus bölcsességet. Erősíti a testet, a lelket és a szellemet. Végtelenül hasznos, amikor az énünket teljes egészében szeretnénk felfedezni.

Mély meditációs állapotot tesz lehetővé. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában, feldolgozza a múltat és egyesíti a jelennel. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást. Kitűnő a hatása abban is, hogy mindig a jelenhez kötődjünk, s ne a múltra emlékezzünk vissza.

 

Fluoritnak sejtregeneráló hatása van, hatásos vírusokkal szemben, gyógyítja a légutakat, fekélyeket, a bőrbetegségeket és általános fájdalomcsillapító. Feloldja a letapadt ízületeket, enyhíti az ízületi gyulladások okozta panaszokat. Tisztítja és stabilizálja az aurát, fejleszti az agyi funkciókat. Magabiztosságot kölcsönöz tulajdonosának. Tanulás segítő ásvány, rendszerezi az eddig megtanultakat, és növeli a figyelem-összpontosítását. Csökkenti a stresszt, megnyugtat és hatásosan blokkolja a geopatikus stresszt, illetve az elektromágneses szmogot is, ezért ha sokat dolgozunk számítógép előtt, tegyünk egy fluoritot az asztalunkra. A fluorit megszünteti a rendezetlenséget az élet minden területén. Földeli és egyesíti a spirituális energiákat. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket.

Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést, de köztük is a legjobban a mohaachát és a tűzachát szabályozza az emésztés normális működését.

Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz.  Védi és tisztítja az auránkat.

 

Az achát hatása a gyökér-csakrára: Az achát komolyságot, kiegyensúlyozottságot kölcsönöz viselőjének. Segít a negatív érzelmek feloldásában, védi belső lényünket. Serkenti a szaporítószervünket, életet lehet belénk. Erősíti a bizalom érzését, nők esetében megkönnyíti a szülést.

 

A dumortierit nyugtatja és ellazítja idegrendszerünket, enyhíti az ezzel összefüggő panaszokat (pl.: belső nyugtalanság, stresszeltség, stresszes fejfájás). Javítja a koncentrációs képességet. Krónikus hörghurut kezelésére is kiválóan alkalmazható. Nagyon hatásos fertőzések esetén is… csökkenti a lázat, csillapítja a hányást és a görcsöket, valamint a fejfájást. A dumortierit segítségével javul és tartósabbá válik a koncentráció. Mindehhez fokozza az agy tevékenységét, és javítja megfigyelőképességünket. Iskolás gyermekek részére kimondottan ajánlott.

 


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
10 éves kor felett, 6 éves kor felett, 3-6 éves korig
Típus
Nyílt végű, Kiegészítő
Fejlesztési terület
finommotorika, tapintóérzék
Cikkszám
ASVANY10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek