Kérdése van? Írjon nekünk: info@fakucko.eu

Szia természet! - puzzle kirakós játék - Marbushka 5+

Szia természet! - puzzle kirakós játék  - Marbushka 5+
Szia természet! - puzzle kirakós játék  - Marbushka 5+
Szia természet! - puzzle kirakós játék  - Marbushka 5+
Szia természet! - puzzle kirakós játék  - Marbushka 5+

Szaladgálj mezőkön, kergetőzz madarakkal, ints a távolodó vonatnak, mássz fel a legmagasabb dombra, hogy üdvözöld a természetet – mert régóta rád vár!

AJÁNLOTT ÉLETKOR:5 ÉVES KORTÓL

JÁTÉKIDŐ: KB. 20 PERC

MÉRET:

DOBOZ: 21X21X3 cm
PUZZLE: 47X15 cm, 52 db-ból áll

Márka
Marbushka
Nincs raktáron
4 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

A Marbushkát Beatrix és László, egy házaspár alapította. A játékok magyarországi műhelyben készülnek, mindeközben a pár jelenleg a hollandiai Leiden városában él.

A kiváló design mögött meghúzódó filozófia az eredetiség, az őszinteség, fontos számukra a kézi készítés (a nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve) és a játékosság. Céljuk, hogy új értelmet adjanak a gyerekek játékának, és egy új világot teremtsenek, amelyben a gyerekek és szüleik együtt élvezhetik a közösen eltöltöltött időt és játszhatnak.

A Fakuckóhoz hasonlóan a Marbushka is hisz abban, hogy a fenntartható minőséget csak természetes anyagok felhasználásával és a legjobb kivitelezéssel lehet elérni. Az általuk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.  A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Sok generáción át tartó játékokat készítenek, amelyeket nem csak a megjelenésük, hanem a tartalom, a kivitelezés és a szándék miatt is nagyra tartunk.


Rólunk írtátok

Adatok
Ajánlott életkor
3-6 éves korig, 6 éves kor felett
Típus
Puzzle
Fejlesztési terület
logika, megfigyelőképesség, szem-kéz koordináció
Anyag
karton
Cikkszám
MVSZIATERMESZET
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek